Werknemers / Werkzoekenden

Ook in je loopbaan loop je soms tegen bepaalde vraagstukken aan. Zit ik (nog) wel op de goede plek? Doe ik wel de dingen die ik wil en hoe kan dat eventueel anders? Allemaal vragen waarbij een intermediar je vaak kan adviseren. Ik kan je helpen bij;

Intermediair / Bemiddeling

Ik heb veel ervaring in het adviseren en bemiddelen van kandidaten op vacatures, vooral binnen de techniek.  Ben je je aan het orienteren op een nieuwe baan en wil je graag een antwoord op vragen als deze;

  • Wat is het juiste bedrijf voor mij? Hoe is de sfeer en hoe zijn de mensen?
  • Wat is een marktconform salaris en klopt mijn salarisindicatie?
  • Hoe kom ik aan tafel voor deze vacature?
  • Is mijn CV zo goed? 
  • Welke vragen kan ik verwachten in een gesprek? Wat moet ik wel of niet zeggen?
  • Hoe nu verder...........?

Maak gebruik van mijn kennis en mijn brede netwerk door me in te schakelen als intermediair, informeer naar de mogelijkheden en neem dan contact met ons op.

INdividuele Outplacement begeleiding

Werknemers en particulieren kunnen me inschakelen voor outplacementbegeleiding. Wij werken altijd met individuele begeleidingstrajecten die afgestemd worden op uw persoonlijke situatie en wensen. In de regel duurt een traject ongeveer 6 maanden waarbij je zelf de intensiteit kunt bepalen.

INzicht in je voorkeuren met JTI, Jung Type Index

De JTI brengt je persoonlijke voorkeuren op een hele mooie manier in kaart. Het gaat niet om je competenties maar juist om je eigen persoonlijke voorkeuren. Waarom doe je de dingen die je doet zo, hoe verhouden je voorkeuren zich tot die van anderen. Waarom past iets wel of niet goed bij je. Veel antwoorden op veel vragen waarmee je verder kunt. 

TeamINzicht en Teamkompas

TeamINzicht, een trainingsprogramma voor teams waarbij persoonlijke voorkeuren, typologie en persoonlijke wensen vanuit het team de basis vormen voor meer inzicht, meer begrip voor elkaar en een nog betere samenwerking binnen het team.

Loopbaanadvies / Coaching

In een aantal situaties kan loopbaanadvies of loopbaancoaching uitkomst bieden. Vooral als het gaat om de vragen Wie ben ik? - Wat kan ik? - Wat wil ik? kunnen we samen met u een traject uitzetten waarin we gaan werken aan de antwoorden op bovenstaande vragen. Voor mensen die net in een nieuwe baan zijn gestapt en behoefte hebben om de ervaringen (buiten het werk) te delen en daarvan te leren kan een coaching zeer nuttig zijn.

IN Talenten Verbinden - Gelukkig (samen)werken! 

Bezoekadres

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 52 32 61 47
Routebeschrijving