Recruitment bij Zeton

Zeton is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Pilot Plants voor de procesindustrie. Elke pilot plant is een unieke proeffabriek die klantspecifiek wordt ontworpen. De combinatie van engineering en productie onder één dak maakt Zeton tot één van de meest interessante werkgevers voor technici in Twente. Sinds oktober 2018 verzorgen we voor Zeton de recruitment. In die periode vonden meer dan 35 mensen hun nieuwe baan bij Zeton.

Lees meer

Horizontaal of verticaal ?

verticaal horizontaalDe afgelopen tijd valt het me steeds vaker op. Sportmensen die het in de media hebben over horizontale spelers en verticale spelers. Louis van Gaal sprak er al uitvoerig over in zomergasten en afgelopen week las ik op nos.nl het commentaar van Hedwiges Maduro op de kwestie Donny van de Beek bij Ajax.

De titel van het artikel was: 'Van de Beek is geen controleur en dus is hij de pineut'  Wat bleek, opnieuw ging het over horizontale en verticale spelers.

Lees meer

Als alles klopt heb je goud in handen.

lencioni goud

Op zondagmiddag 8 juni 2008 kreeg ik een telefoontje uit Niort, Frankrijk. Het was voor mij één van de mooiste telefoontjes tot nu toe. Ron Steyvers belde me op, hij was zojuist samen met zijn team wereldkampioen geworden!

Lees meer

Uit je comfortzone

uit je comfortzoneIk ben niet zo van de handleidingen. Het ligt niet helemaal in mijn voorkeur, dus als ik de kans krijg negeer ik de handleiding en ga ik aan de de slag op mijn eigen wijze. Waarom zou je over de berg lopen terwijl je er net zo makkelijk of nog makkelijker omheen kunt? Maar wat nou als er op de berg een beloning ligt waardoor je een "rijker mens" wordt en naast de berg niet? Maakt dat je route dan anders ?

Lees meer

  • 1
  • 2

Bezoekadres

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 52 32 61 47
Routebeschrijving

zoeken of canvas