Jungian Type Academy in 2021

jungiantypeacademy iwan remco

Samen met Remco Nijboer en Forstår hebben wij in 2020 de Jungian Type Academy opgericht. Daarmee verzorgen wij in Nederland de opleiding tot JTI Certified Practitioner met Accreditatie voor de Jungian Type Index - JTI.

Lees meer

Positieve Gezondheid integreren in je werk

certificaat positieve gezondheidDe aandacht voor Positieve Gezondheid op de werkvloer groeit. Begrijpelijk. Werken vanuit het concept positieve gezondheid kan de vitaliteit van werknemers versterken en hun duurzame inzetbaarheid vergroten. 

In 2020 volgde Iwan Nijkamp de module "werken met positieve gezondheid" bij het Institute for Positive Health. Hij is enthousiast over het concept en integreerde positieve gezondheid in de dienstverlening van IN Talenten Verbinden. Lees meer over positieve gezondheid 

Recruitment bij Zeton

Zeton is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Pilot Plants voor de procesindustrie. Elke pilot plant is een unieke proeffabriek die klantspecifiek wordt ontworpen. De combinatie van engineering en productie onder één dak maakt Zeton tot één van de meest interessante werkgevers voor technici in Twente. Sinds oktober 2018 verzorgen we voor Zeton de recruitment. In die periode vonden meer dan 35 mensen hun nieuwe baan bij Zeton.

Lees meer

Als alles klopt heb je goud in handen.

lencioni goud

Op zondagmiddag 8 juni 2008 kreeg ik een telefoontje uit Niort, Frankrijk. Het was voor mij één van de mooiste telefoontjes tot nu toe. Ron Steyvers belde me op, hij was zojuist samen met zijn team wereldkampioen geworden!

Lees meer

Meer artikelen...

  • 1
  • 2

Bezoekadres

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 52 32 61 47
Routebeschrijving

zoeken of canvas