Jungian Type Index - JTI

De Jungian Type Index - JTI is een persoonlijkheidsvragenlijst bestaande uit 56 vragen die je helpt om je persoonlijke voorkeuren inzichtelijk te krijgen. De JTI geeft niet alleen inzichten in je eigen voorkeur maar ook in de voorkeur van anderen. De JTI is een ontwikkelingsmodel, dat inzicht geeft in de verschillende fasen, waarin je je voorkeuren ontwikkelt en gebruikt.

voorkeuren jung jtiInzicht in je onderbewuste voorkeuren

De Jungian Type Index - JTI is zeer goed inzetbaar bij loopbaanbegeleiding, outplacement, recruitment. Ook is de JTI bijzonder geschikt voor communicatieverbetering en conflicthantering, vooral omdat er meer begrip voor diversiteit tussen mensen ontstaat. Zo kun je veel meer op een constructieve manier gebruik maken van elkaars kracht. 

Persoonlijke terugkoppeling Jungian Type Index, JTI

De JTI vragenlijst wordt online ingevuld en de uitleg en terugkoppeling zal altijd in een persoonlijk gesprek plaatsvinden. Het gesprek is altijd vertrouwelijk en de voorkeuren van iemand worden slechts met toestemming van diegene gedeeld met anderen. Ik geef nooit zomaar de uitkomst van de vragenlijst vrij. Deze laat ik pas zien na een volledige uitleg over de voorkeuren en dimensies die daarbij horen. Dat is ook een van de redenen waarom de terugkoppeling van de JTI gemiddeld zo'n 2,5 uur duurt. Korter kan wel, maar ik heb daar zelf en voor mijn cliënten minder goede ervaringen mee. Ik steek er graag meer tijd in omdat ik het beste zoek voor mijn cliënten en iedereen de ervaring van een goed uitgelegde JTI gun, daar heb je de rest van je leven iets aan!

Ook is het natuurlijk mogelijk om een vervolggesprek te plannen na de eerste terugkoppeling, dat kan in de vorm van coaching of outplacement. Wilt u meer weten over de Jungian Type Index - JTI en de tarieven, neemt u dan contact met mij op. T. 06 - 523 261 47 

Rapportages Jungian Type Index, JTI

In de uitvoerige rapportage van de JTI vind je veel informatie over je persoonlijke voorkeuren. Daarbij komen in ieder geval de volgende onderwerpen aan de orde;

  • De dynamiek binnen jouw voorkeurstype
  • Dominante functie (je sterkste voorkeur), de Hulpfunctie, de Leerfunctie en de Ondergeschikte functie
  • Communicatie
  • Leerstijl
  • Werk, Werkomgeving en potentiële sterktes
  • Werkstijl
  • Teamrollen, welke rollen binnen een team hebben vanuit de JTI je voorkeur en interesse.

TeamINzicht en de Jungian Type Index - JTI

teamrollen ingetekendDe JTI vormt ook de basis voor TeamINzicht. Met TeamINzicht, kunnen we een trainingsprogramma opstellen voor teams waarbij de persoonlijke voorkeuren, typologie en persoonlijke wensen vanuit het team de basis gaan vormen voor meer inzicht, meer begrip voor elkaar en een nog betere samenwerking binnen het team.

Meer informatie over de inzet van de Jungian Type Index in teams kunt u ook vinden op onze website www.teaminzicht.nl 

Accreditatie Jungian Type Index - JTI

Ik ben geacrrediteerd voor de JTI en werk sinds 2008 met de vragenlijsten. Ook ben ik lid van de JTI intervisiegroep Oost Nederland.

IN Talenten Verbinden - Gelukkig (samen)werken! 

Bezoekadres

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 52 32 61 47
Routebeschrijving