Dienstverlening

Recruitment / Interim Recruitment

Wij helpen bedrijven met het aantrekken, selecteren en aannemen van geschikte kandidaten voor een vaste banen. We stemmen onze recruitment activiteiten af met de strategie en doelstellingen van de organisatie of onderneming waarvoor we werven.

Lees meer over recruitment

Recruitment

Recruitment

Als werkgever ben je op zoek naar iedere keer weer die ene speciale persoon voor jouw vacatures. Natuurlijk kijk je eerst naar de gevraagde competenties maar net zo belangrijk is dat de kandidaat echt moet passen bij jouw organisatie.
Ieder bedrijf is op zoek naar de juiste kandidaat. Hoe benader je kandidaten en hoe kom je in gesprek?

Lees verder

Coaching loopbaanadvies

Coaching loopbaanadvies

Met individuele coaching (en loopbaanadvies) helpen we je om werkgerelateerde doelen te verwezenlijken en jezelf verder te ontwikkelen. Dat doen we vooral door te luisteren. Wederzijds vertrouwen en respect zijn daarbij de kernwaarden.

Lees verder

Outplacement

Outplacement

De duurzame manier voor werkgever en werknemer om wederzijds een arbeidsrelatie te beeindigen door inzet van een outplacementtraject. Wij bieden individueel maatwerk voor de cliënt. We doen wat nodig is!

Lees verder

Training / teamontwikkeling

Training / teamontwikkeling

Door inspireren, ervaren en beleven doen wat goed is

Lees verder

Individuele Outplacement begeleiding

Om verschillende redenen kan het gebeuren dat je op zoek moet naar een andere baan. Met een outplacementtraject kan ik je veel inzicht geven in jouw mogelijkheden en je helpen bij het vinden van die nieuwe baan met perspectief. Zowel bedrijven als werknemers kunnen me inschakelen voor outplacementbegeleiding. Bij mij is een outplacementtraject altijd individueel maatwerk voor mijn cliënt, afgestemd op de persoonlijke situatie en wensen. 

Lees meer over ouplacement

Loopbaanadvies / Coaching

In een aantal situaties kan loopbaanadvies of loopbaancoaching uitkomst bieden. Vooral als het gaat om de vragen Wie ben ik? - Wat kan ik? - Wat wil ik?

Samen met u kan ik een traject uitzetten waarin we gaan werken aan de antwoorden op bovenstaande vragen. Voor mensen die net in een nieuwe baan zijn gestapt en behoefte hebben om de ervaringen (buiten het werk) te delen en daarvan te leren kan coaching zeer nuttig zijn.

Lees meer over coaching

Typologie, Jung Type Index

Regelmatig wordt ik gevraagd om loopbaanadvies te geven aan medewerkers en om HRM managers te adviseren bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Ik maak daarbij o.a. gebruik van de Jungian Type Index (JTI). De JTI maakt persoonlijke voorkeuren op een prachtige manier inzichtelijk en bespreekbaar. Het gaat dan niet zozeer om de competenties van de kandidaten maar juist om de voorkeuren van de kandidaat en hoe deze zich verhouden tot de werkzaamheden in/en het team. Ik heb mijn accreditatie voor de JTI in 2008 behaald en vanaf die tijd heel veel mensen mogen helpen met het inzicht krijgen in hun voorkeuren.

Lees meer over de Jungian Type Index

teaminzicht logo klein transTeamontwikkeling en Typologie

TeamINzicht, biedt teamontwikkeling waarbij persoonlijke voorkeuren vanuit typologie, individuele drijfveren en inzichten vanuit de (top)sport de basis vormen voor onze programma's.

Lees meer over teaminzicht

 Websites & strategie

referenties websitesWij hebben jarenlang ervaring met het ontwikkelen en bouwen van websites in Joomla (CMS), deze kennis en ervaring passen we waar nodig toe binnen onze dienstverlening.

Lees meer over websites

 

IN Talenten Verbinden - Gelukkig (samen)werken! 

Bezoekadres

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 52 32 61 47
Routebeschrijving